”Jag hör dig inte!”

Numera sitter jag hemifrån 100% och jobbar och har kanske runt 5 olika möten om dagen. Inte nog med att jag har behövt se till så att uppkopplingen är på topp så har jag upptäckt hur himla dåliga mina datorhögtalare är. Min mest skrivna fas på Teams är ”jag hör dig inte!” och pinsamt nog beror det oftast på mina egna högtalare, inte hur högt min kollega faktiskt pratar.

Så en dag fick jag nog och tog mig in på Teknikproffset.se där jag hittade massor, nästan lite för många, datorhögtalare att välja mellan. Jag insåg då också att inte bara min upplevelse av de digitala mötena kommer att förbättras utan också dem många gångerna jag sätter på lite musik för att bli extra produktiv när jag jobbar.

Teknikproffset kan sin grej!

För att få den bästa upplevelsen av ljud från en PC så behövs det en bra datorhögtalare, så är det bara. Teknikproffset har datorhögtalare för alla i både olika modeller, färger och märken för att kunna hitta den som passar mig allra bäst. Inte nog med att du kan få hjälp med att köpa ett par högtalare så kan dem även hjälpa dig med att köpa ett helt paket för att verkligen maxa din ljudupplevelse.

Du behöver inte heller vara rädd för att bara musik eller möten kan höras bättre utan om du spelar mycket eller kollar mycket på film så finns det även datorhögtalare som passar perfekt för just det. Har du inte heller platsen för stora kolosser till högtalare så finns det även små och smidiga högtalare som du kan ta med dig på resande fot. Var inte heller orolig för att du ska hamna i en prisklass som inte passar dig utan filtrera då hellre direkt vad ditt maxpris är så kommer du få upp flera förslag som jag lovar att du kommer ha svårt att välja mellan.